
Hozzávalók 4 főre
-
majonéz, tejföl, író
-
petrezselemy, snidling, kapor, tárkony,
-
fokhagyma granulátum, bors
-
1 üveg sör, olivaolaj
-
római saláták
Grillezett Római saláta Ranch szósszal
Először is készítsük el a ranch szószt. Ha szeretnéd boltban is vehetsz de jobban fog ízleni ha te készíted el.
Keverd össze a majonézt, tejfölt és az írót egy nagy edényben. Adj hozzá petrezselymet, snidlinget, kaprot, tárkonyt, fokhagymaport, fekete borsot, Worcestershire szószt és egy kis sört, majd keverd össze őket jó alaposan.
Rakd a keveréket pár órára a hütőbe, ha egész éjszaka a hűtőben hagyod még finomabb lesz.
Gyújtsd be az Arteflame grilled, vágd a római salátát félbe vagy negyedekbe méretétől függően.
Oliva olajjal locsold meg a salátákat és a grillt is, majd rakd őket a sütőlapra.
Süsd őket addig, amíg a külső levelek nem füstölnek. Amikor az ízlésednek megfelelően kellően barnák vedd le őket a grillről és tálald a szósszal őket.
Nézd meg további receptjeinket is!

Nyárson sült pulyka
Gyertek barátaiddal az Arteflame grilled köré és süss egy fűszerekben forgatott pulykát!