Romaine_Salad_on_the_Grill_166e7911-f9ee

Hozzávalók 4 főre

  • majonéz, tejföl, író

  • petrezselemy, snidling, kapor, tárkony, 

  • fokhagyma granulátum, bors

  • 1 üveg sör, olivaolaj

  • római saláták

Grillezett Római saláta Ranch szósszal

Először is készítsük el a ranch szószt. Ha szeretnéd boltban is vehetsz de jobban fog ízleni ha te készíted el.

 

Keverd össze a majonézt, tejfölt és az írót egy nagy edényben. Adj hozzá petrezselymet, snidlinget, kaprot, tárkonyt, fokhagymaport, fekete borsot, Worcestershire szószt és egy kis sört, majd keverd össze őket jó alaposan.

 

Rakd a keveréket pár órára a hütőbe, ha egész éjszaka a hűtőben hagyod még finomabb lesz.

 

Gyújtsd be az Arteflame grilled, vágd a római salátát félbe vagy negyedekbe méretétől függően.

 

Oliva olajjal locsold meg a salátákat és a grillt is, majd rakd őket a sütőlapra.

 

Süsd őket addig, amíg a külső levelek nem füstölnek. Amikor az ízlésednek megfelelően kellően barnák vedd le őket a grillről és tálald a szósszal őket.

Nézd meg további receptjeinket is!

Rotisserie-turkey-1024x682 (1).jpg

Nyárson sült pulyka

Gyertek barátaiddal az Arteflame grilled köré és süss egy fűszerekben forgatott pulykát!