
Hozzávalók 4 főre
-
70 dkg főzni való krumpli
-
2 nagy fej fehér - édes hagyma
-
2 db nagyméretű tanyasi tojás
-
kevés keményítő, só és bors
-
3 db pink lady alma felszeletelve
-
avokádó olaj a sütéshez
-
juharfa sziru
Grillezett röszti burgonya almaszósszal
Amire szükséged lesz:
Pucolj meg kb. 70 dkg sütőburgonyát és reszeld le őket nagylyukú reszelőn.
2 fej hagymát is reszelj le hasonló módon.
Keverd össze őket 2 nagy tojással, 1 kávéskanál keményítővel, sóval és frissen őrölt borssal.
avokádó olaj,
3 pink lady alma felszeletelve,
juharfa szirup
Kezdjük el a sütést
Melegítsd fel Arteflame grilledet, rakj egy öntött vas serpenyőt a grill legmelegebb részére. Rakj egy kis vajat a sütőlapra és helyezd rá a felvágott alma szeleteket. Öntsd az avokadó olajat a serpenyőbe és várd meg amíg forró nem lesz, közben forgasd meg az almaszeleteket.
Ha puhára sültek az almaszeletek vedd le őket és vágd apróbb darabokra és tedd félre. A krumplis keverékből rakj egy adagod a serpenyőbe és süssd aranybarnára, majd fejezd be a sütést a sütőlapon.
Tálald melegen grillezett alma szósszal a tetejét!
NÉZD MEG A VIDEÓT:
Nézd meg további receptjeinket is!

Ropogós sült krumpli
Egyszerű de csodálatos aranybarnára sült fűszeres krumpli a grillen!