
Hozzávalók 4 főre
-
1 kg újkrumpli
-
só, bors. oliva olaj
-
fokhagyma örlemény
-
rozmaring vagy kakukfű
Ropogós sült krumpli
Gyújtsd be az Arteflamedet és készülj elő a grillezéshez.
Opcionálisan 3-5 percig előkezelheted a krumplikat mikrohullámú sütőben a gyorsabb grillezéshez.
Vágd félbe vagy negyedekre a krumplikat.
A felvágott krumplikat szórd meg sóval, borssal, fokhagyma örleménnyel, olíva olajjal, és egy csipet rozmaringgal vagy kakukkfűvel. Keverd át őket egyenletesen, hogy mindenhová jusson a fűszerekből.
Olajozd be a grillt és rakd a sütőfelületre a krumplikat.
A krumplikat először a vágott felükkel tedd le, majd amikor aranybarmára sült az oldala forgasd át őket.
Nézd meg további receptjeinket is!
