SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítás díja

A www.grillandfire.hu oldalon történő megrendelést követően felvesszük az ügyféllel a kapcsolatot emailben és telefonon is. A megrendelt árú ellenértékének beérkezését követően egyeztetünk a szállítás idejéről és a megadott címre történő szállításról.

A megvásárolt termékek előzetes időpont egyeztetést követően személyesen is átvehetőek bemutatótermünkben, melynek címe:

2120 Dunakeszi Martinovics utca 19.

A weboldalon feltüntetett termékek árai nem tartalmazzák a szállítási díjat, megrendelés véglegesítése során a fizetendő szállítási díjat jelzi a rendszer. Minden 15.000 Ft feletti rendelés esetén szállítási díj nem kerül felszámolásra. 15.000 Ft alatti rendelés esetén 2.000 Ft szállítási díj kerül felszámolásra.

Szállítási tudnivalók

A termékeket az esetek döntő többségében cégünk saját autójával szállítja ki a megrendelőnek. Abban az esetben ha erre nincsen mód, a szállítást szerződött futárszolgálat végzi.

ARTEFLAME grilljeink és tűztereink minden esetben összeszerelve érkeznek, a szállítás azonban behordást, emeletre, erkélyre történő telepítést nem foglal magába.

EVERDURE by Heston grilljeink dobozban érkeznek, összeszerelést igényelnek, melyet a szállítás nem foglal magába.

Fizetési információk

A következő fizetési lehetőségek közül választhat a megrendelő:

  • Weboldalon történő megrendelés esetén információt küldünk a fizetési lehetőségekről. A kiállított számla ellenértékét átutalással, illetve készpénzzel tudja a megrendelő kiegyenlíteni.

  • Átutalás esetén az összeg beérkezését követően egyeztetünk a szállítás időpontjáról a megrendelővel.

  • Bemutatótermünkben történő személyes átvétel esetén készpénzzel lehet fizetni, melyhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. Ebben az esetben a megrendelő a kifizetett termékeket elszállíthatja bemutatótermünkből, vagy kérhet kiszállítást, melynek időpontjáról egyeztetünk.

2.jpg

Rólunk

Termékeink

Közösség

Hírlevél

2120 Dunakeszi

Martinovics utca 19.

Tel: +36-30-450-6226

Iratkozz fel hírlevelünkre!

©2021 by GrillandFire.hu  Proudly created with Wix.com

0