
Hozzávalók 4 főre
-
600 gr. fagyasztott vagy friss vörösáfonya
-
cukor: barna vagy fehér
-
1 narancs frissen facsart leve
-
1 citrom frissen facsart leve
-
narancs -és citromhéj
-
só és bors
Vörösáfonya szósz serpenyőben
Rakj tűzet az Arteflame-ben, és készítsd elő grillezéshez.
Keverd össze az összes hozzávalót egy keverő edényben, majd öntsd a keveréket egy serpenyőbe.
Rendszeresen keverjük, amíg a cukor feloldódik, és a vörös áfonya nem lágyul meg, kb. 10 perc.
Ezt követően addig keverjük, amíg az áfonyák héja szét nem nyílik, kb. 12 perc.
Ezután ízlés szerint további cukrot, sót vagy borsot adhatsz hozzá. Keverd össze a további alapanyagokat, ha vannak, és a szósz készen áll.
Ez az étel melegen vagy szobahőmérsékleten is felszolgálható.
Serpenyők az ARTEFLAME grilleken
Nézd meg további receptjeinket is!
